SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

sâmbătă, 6 septembrie 2008

Vine Apocalipsa!!! Si GDS sare la gatul lui Traian Basescu

Si Grupul pentru Dialog Social il critica pe presedinte pentru alianta dintre PDl si PRM: "Noi credem ca niciun fel de considerente tactice de lupta parlamentara, niciun fel de ipoteze de lucru privind aliantele de dinainte sau de dupa alegerile parlamentare de la 30 noiembrie nu justifica astfel de compromisuri din partea unui partid democratic, ale carui principii de centru-dreapta presupun si moralizarea clasei politice".
GDS acuza PD-L de amnezie amintind si "data de 18 decembrie 2006, cand presedintele Romaniei a denuntat de la tribuna Parlamentului comunismul ca 'regim ilegitim si criminal' ", in vreme ce liderul PRM C.V.Tudor a fost singura persoana "care a incercat sa opreasca citirea acestui raport, care a acoperit de injurii victimele comunismului, care l-a insultat si l-a amenintat pe presedinte, care i-a amenintat pe mai multi membrii ai societatii civile care asistau".
PS: Ramane doar ca "vajnicul democrat" Traian Radu Ungureanu sa isi faca harakiri sau sepucu in Piata Universitatii :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu