SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

miercuri, 8 decembrie 2010

Decizii foarte importante privind viitorul PNTCD vor fi luate la Sighet


85
Scris de Sighet Online
Miercuri, 08 Decembrie 2010 09:47
Cine crede ca taranistii au disparut, se inseala profund. Un partid care a supravietuit terorii comuniste nu poate sa dispara. Taranistii veritabili condusi de Radu Sarbu, grupati in jurul Seniorilor partidului, au gasit solutia alternativa la posibilitatea ca litigiul din justitie cu “gruparea Pavelescu” sa nu fie transat inainte de intrarea in anul preelectoral, impiedicand astfel participarea la alegeri. Aplicarea acestei solutii alternative, nu presupune renuntarea la patrimoniul PNTCD si nici la istoria si traditia sa.

Planul taranistilor presupune infiintarea unui “nou PNTCD” sub o noua denumire, partid format din personalitati marcante ale vietii publice romanesti, oameni neimplicati in politica pana in prezent, tineri dornici sa faca politica crestin-democrata veritabila. In noul partid urmeaza sa se inscrie si o parte din membrii PNTCD, taranisti mai vechi sau mai noi, care in prezent nu au calitatea de alesi locali.


In “PNTCD-Sarbu” urmeaza sa fie pastrate structurile prevazute de Statutul partidului, care vor avea ca obiectiv principal castigarea proceselor din justitie cu “gruparea Pavelescu” si ulterior fuziunea cu “noul PNTCD” in conditiile prevazute de legea partidelor politice.


“Noul PNTCD” urmeaza sa propuna PNL, formarea unei aliante politice pentru alegerile din anul 2012.

“Porti Deschise pentru elitele si tinerii romani de valoare“ si “Nimic fara Dumnezeu” sunt doua puncte de reper din noul proiect taranist.

“Noul PNTCD” ar putea deveni “Alba ca Zapada” formatiunea previzionata de sociologi ca fiind potentiala castigatoare a simpatiilor electoratului la viitoarele alegeri.

UPDATE: Proiectul “Noul PNTCD-Alba ca Zapada” este pe drum. A inceput cautarea denumirii si a liderului potrivit pentru noua formatiune. La propunerea presedintelui PNTCD, Radu Sarbu, Biroul National de Conducere, intrunit in sedinta in data de 7 decembrie 2010, a numit o comisie de negociere, condusa de Victor Ciorbea, care are mandatul de a incerca o ultima mediere cu “gruparea Pavelescu”

Decizia finala privind constituirea “Noului PNTCD” va fi luata la inceputul lunii februarie 2010, in cadrul unei sedinte a Comitetului National de Conducere, care se va desfasura in Maramures, la Sighetu Marmatiei.

SURSA: Comunicat de presa Ioan Beuca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu