SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

miercuri, 26 noiembrie 2008

SCRISOARE CĂTRE THEODOR PALEOLOGU


tb_240_picture_archive_123291

Dragă Toader,

În numele simpatiei spontane pe care am nutrit-o de când ne-a făcut prezentările minunatul tău tată, Conu’ Alecu - fie-i numele în veci binecuvântat -, te salut cu bucuria că am descoperit blogul tău.

Nu m-a încântat opţiunea ta de a candida din partea partidului care a vrut să distrugă partidul istoric al ilustrului tău tată. Îi blamezi - cu îndreptăţire - pe socialiştii din PSD, dar nu înţeleg cum poţi uita că PD este cealaltă parte a FSN. Fostă membră a Internaţionalei Socialiste, travestită în dreaptă “populară”.

Greşeşti, bătălia reală se dă nu între FSN şi FSN - stânga şi pseudo-dreapta fabricată în laboratoarele marii imposturi postdecembriste - , ci între PNL şi FSN, dreapta reală şi stânga scindată strategic, pentru a fi, mereu, şi la putere şi în opoziţie.

Dar sunt de acord că trebuie împiedicată revenirea PSD la putere, printr-o refacere, însă de pe alte principii şi în alţi termeni, a alianţei din 2004 - pe care n-am votat-o, pentru că era artificială şi se putea uşor anticipa ce avea să urmeze. (Am votat PNŢCD). Anume, tentativa de anihilare a PNL. Ştii bine că alianţa s-a destrămat pentru că a avut loc, insistent, agresiunea la adresa PNL, campania pentru aglutinarea lui într-o construcţie artificială, pretinsă de dreapta, prin fuziunea cu PD.

De data asta, PD trebuie să înţeleagă faptul că un partid născut din spuma murdară a emanaţiei postrevoluţionare nu are nici un drept să atenteze la existenţa unui partid de numele căruia se leagă însăşi istoria României moderne. Şi nici să-şi aroge supremaţii. Fără PNL, PD probabil că era acum în marja de eroare. Şi fără Băsescu, tot aşa. Iar fără aportul PNL, nici Traian Băsescu nu ajungea preşedinte. Marea lui eroare a fost conflictul aberant cu premierul Călin Tăriceanu. Sper să-şi cunoască interesul şi să repare, până la capăt, eroarea.

Am mai scris pe blogul meu: o alianţă de guvernare cu Tăriceanu premier. Adaug: şi cu tine ministru de Externe.

Toate cele bune şi Doamne ajută! Ţie, familiei tale şi minunatei doamne Pia Paleologu.

P.S. Eu îi votez pe Ludovic Orban şi Crin Antonescu.


sursa : blog ROXANA IORDACHE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu