SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

duminică, 9 noiembrie 2008

REGELE ŞI PATRIA! LA MULŢI ANI M.S. REGELUI MIHAI I!

sâmbătă 8 noiembrie 2008 by Roxana Iordache

regele_mihai_1990_01

De Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril se sărbătorea public Ziua Majestăţii Sale Regelui Mihai I, pe când aniversarea era o sărbătoare privată.

La 8 noiembrie 1945, în Piaţa Palatului, a avut loc o mare manifestaţie naţională cu ocazia onomasticii Majestăţii Sale, o demonstraţie a iubirii de ţară, simbolizată de Regele Mihai.

S-a scandat, atunci, REGELE ŞI PATRIA! Ruşii invadaseră ţara.

Manifestaţia era organizată de PNŢ şi PNL - organizaţiile de tineret şi studenţi, şi s-au raliat o mulţime de oameni, indiferent de apartenenţa politică, într-o demonstraţie de spirit naţional.

Demonstraţia a fost reprimată în sânge de guvernul comunist care, în mod caracteristic, le-a atribuit agresiunea criminală, victimelor şi i-a victimizat pe asasini.

Atunci au fost arestaţi cei 1000 de studenţi cu a căror executare a fost şantajat Majestatea Sa Regele Mihai I ca să semneze actul de abdicare de la 30 decembrie 1947.

Acum nu mai sunt ruşii, nimeni nu ne mai ameninţă, suntem liberi, facem parte din Lumea Liberă, am condamnat oficial comunismul şi totuşi Regele Mihai încă nu este înapoi pe tron.

La Mulţi Ani, Sire! Să ne trăiţi să să reveniţi acolo unde este locul Majestăţii Voastre: pe tronul României.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu