SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

luni, 1 octombrie 2012


Alianta de Centru Dreapta s-a lansat azi, ilegal
http://admin.ziarulring.com/images/upload/eveniment/alianta-de-centru-dreapta-s-a-lansat-azi-ilegal-434x326.jpg
http://www.ziarulring.ro/stiri/47880/alianta-de-centru-dreapta-s-a-lansat-azi-ilegal
 
Alianţa de Centru Dreapta (ACD) s-a lansat azi oficial, la Palatul Parlamentului. Vasile Blaga (PDL), Mihai Răzvan Ungureanu (Forţa Civică) şi Aurelian Pavelescu (PNŢCD), cei trei lideri ai noului pol politic s-au arătat încrezători în ceea ce priveşte şansele ca ULS să nu câştige chiar 50% din voturi în iarnă. Însă, unul dintre mai sus numiţii a încălcat flagrant statutul partidului său ceea ce ar putea duce la destrămarea cu ordin dela judecător a alinaţei.

Aurelian Pavelescu a semnat de capul lui şi nu prin voinţa membrilor PNŢCD acordul intrare în ACD. Încă de acum cîteva săptămîni, membri PNŢCD au protestat la sediul central explicând faptul că statutul partidului a fost călcat în picioare. O astfel de decizie de susţinere, repectiv de aliare cu alte partide ar fi trebuit luată după un vot în Biroul Naţional de Conducere (BNC). Conform membrilor de partid care prostează live şi pe site-urile de socializare, BNC nu a fost convocat iar Pavelescu s-a băgat în alianţă neîntrebând pe nimeni. Prin urmare semnătura lui Pavelescu este ilegală.

Ce spune statutul PNŢCD
Art.46. Biroul Naţional de Conducere (BNC)
(1) v) NEGOCIAZĂ alianţe, fuziuni sau protocoale de colaborare cu alte formaţiuni politice;

Art.45. Comitetul Naţional de Conducere (CNC)

(1) i) APROBĂ participarea Partidului în alianţe electorale, parlamentare sau guvernamentale;

Notă: Biroul Național de Conducere este ales la Congres.

Comitetul Național de Conducere este alcătuit din: membrii BNC, președinții organizațiilor județene, președinții organizațiilor speciale, președintele org. București + președinții org. de sector, președintele Senatului + 2 membri ai acestuia, membrii de onoare ai partidului, reprezentanții partidului în organizațiile internaționale din care acesta face parte, trezorierul, demnitari aleși pe listele partidului și alți membri aleși cf. Statutului.

Dacă vă interesează cine sau ce este Grupul de Rezistenţă din PNŢCD puteţi citi aici
http://taranista.wordpress.com/rezistenta-pntcd/ .
Iar acest link http://taranista.wordpress.com/2011/09/26/pntcd-%E2%80%93-o-radiografie-2008-2011/ vă duce către un articol care face o radiografie a situaţiei din PNŢCD din ultimii ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu