SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

vineri, 23 septembrie 2011

PARTIDUL NAŢIONAL ŢĂRĂNESC CREŞTIN DEMOCRAT

Str. Romulus nr. 36, Sector 3, 030563 Bucureşti

● tel./fax.: 021.323.58.79 ● email: comunicare@pntcd.eu



COMUNICAT

În seara zilei de 22 septembrie a.c. dl.Victor Ciorbea, Preşedinte al P.N.Ţ.C.D., a avut o întâlnire cu dl. Wilfried Martens, Preşedinte al P.P.E.

La întâlnire au participat şi alţi colaboratori ai domnului Martens, care l-au însoţit în deplasarea domniei sale prin România.

În cadrul discuţiei au fost abordate aspecte politice, organizatorice şi juridice referitoare la situaţia din P.N.Ţ.C.D.

S-au evidenţiat paşii făcuţi în ultimul timp pentru clarificarea contextului din P.N.Ţ.C.D, mai ales în urma Congresului Extraordinar de Unificare al P.N.Ţ.C.D din 18 iunie a.c., recunoscut de Tribunalul Bucureşti, Secţia a 4- a Civilă, prin Hotărârea nr.21/ P/ 2011.

Aceasta a recunoscut Congresul din 18 iunie a.c. şi a dispus înregistrarea în Registrul Partidelor Politice a noului BNC ales la forul suprem al P.N.Ţ.C.D.

Domnul Martens a fost încântat să primească salutul doamnelor Flavia Bălescu, Rodica Coposu, Doina Cornea, ca şi al Preşedintelui de Onoare al P.N.Ţ.C.D, dl. Ion Diaconescu şi al Academicianului Gabriel Ţepelea.

Departamentul de Comunicare al P.N.Ţ.C.D.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu