SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

joi, 22 septembrie 2011

Comunicat de presă PNȚCD – Facțiunea Eugen Moiescu a dispărut

septembrie 21, 2011 prin barlogulpntcd

Azi, 21 septembrie a.c., Curtea de Apel Bucureşti, Secţia a 3 – a, a casat (desfiinţat) încheierea pronunţată de Tribunalul Bucureşti la 15 aprilie a.c., prin care s-a admis cererea formulată de facţiunea „Moiescu” de acceptare şi înregistrare în Registrul Special al Partidelor Politice a Congresului Extraordinar din 29 ianuarie a.c.

Cauza a fost trimisă spre rejudecare Tribunalului Bucureşti unde vor fi citate toate părţile, inclusiv adevăratul PNŢCD, reprezentat de dl. Victor Ciorbea. Cu acea ocazie, dacă va mai fi nevoie, vom administra toate probele pentru a demonstra caracterul neconstituţional, nelegal şi nestatutar al acelui congres.

În concluzie, facţiunea “Moiescu” a dispărut !

Victor Ciorbea, preşedintele PNŢCD, lansează un apel către toate organizaţiile şi toţi cei care fac parte din acea facţiune, să i se alăture în efortul comun de consolidare a unui partid mare şi puternic, cu şanse reale la viitoarele alegeri.

În acest sens, se vor deschide căi de negociere şi dialog cu toţi ţărăniştii de bună intenţie, fie ei lideri naţionali, judeţeni sau locali.

Spre deosebire de domnii Miluţ şi Pavelescu, care condiţionau recunoaşterea ţărăniştilor de înregimentarea în facţiunea lor, noi îi considerăm pe toţi cei care subscriu la valorile noastre, drept colegi angajaţi într-un efort nobil şi onorabil.

Conducerea noastră naţională îşi afirmă disponibilitatea pentru fiecare ţărănist, care înţelege imperativul momentului şi importanţa sa pentru PNŢCD şi ţară.

Dumnezeu să binecuvânteze ţara noastră şi PNŢCD-ul, atât de greu încercate!

Departamentul de Comunicare al PNŢCD

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu