SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

marți, 16 august 2011

PNTCD face program pe opt ani

Virgil Florea, la o nouă întâlnire cu Ciorbea Foto: S.T. Virgil Florea, la o nouă întâlnire cu Ciorbea Foto: S.T.
ARAD. În a doua jumătate a lunii septembrie, ţărăniştii lui Victor Ciorbea vor ieşi pe piaţa politică din România cu un program menit să estompeze situaţia juridică extrem de complicată a partidului şi să îi atragă pe membrii din toate facţiunile.

„Este un program care are ca ţintă întreaga societate românească, fiind prevăzute măsurile care trebuie adoptate în fiecare etapă a perioadei de opt ani, prevăzută pentru încheierea ciclului. Sunt sigur că angrenarea tuturor forţelor în derularea acestui program va duce, în scurt timp, la o reunificare reală a PNŢCD. Imediat ce va fi definitivat, programul va fi supus dezbaterii, în cadrul partidului”, declară preşedintele PNŢCD Arad- gruparea Sârbu-Ciorbea, Virgil Florea. Acestaa avut, zilele trecute, o întâlnire cu Victor Ciorbea, la Făgăraş. Cu ocazia sărbătoririi hramului unei mănăstiri. Concomitent cu eforturile pentru reunificarea partidului, Victor Ciorbea şi aliaţii săi lucrează la varianta de rezervă, care să asigure ţărăniştilor posibilitatea de a participa la alegerile de anul viitor, indiferent de mersul proceselor pe rol.denumită „Calea cea dreaptă”, varianta a fost prezentată în cadrul unor dezbateri itinerante cu organizaţiile judeţene.

http://www.aradon.ro/pntcd-face-program-pe-opt-ani/965624


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu