SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

luni, 4 octombrie 2010

Asediu esuat asupra Clubului PNT




Un avocat clantau al carui nume nu merita pomenit cocotat prin frauda, intriga si uzurpare in fruntea resturilor ostirii lui Milut a incercat sa vanda o proprietate a PNTCD. Si nu oricare... Este vorba de Clubul PNT situat in strada Clemenceau nr 9, sediu istoric al partidului din perioada interbelica pana la interzicerea activitatii acestuia in perioada comunista. Aici isi avea sediul ziarul Dreptatea si tineretul national-taranist. Maniu si Mihalache se intalneau cu liderii partidului intr-o frumoasa sala de conferinte. In tristii ani de dupa razboi tot in acest loc se acord sprijin celor persecutati de comunistii deveniti din ce in ce mai agresivi. Intors dintr-un turneu din Ardeal, Corneliu Coposu va fi arestat in acest loc de Securitate in iulie 1947, in ziua inscenarilor de la Tamadau. Confiscat de statul comunist, sediul din 'Clemansa' (ca sa folosim ortografia securista a vremilor) primeste diferite destinatii pana in 1990. Dupa revolutie, sediul nu are parte de o soarta mai buna fiind dat spre folosinta catre, se putea altfel, PRM si PUR. Dupa o actiune juridica finalizata in 2008 sediul revine proprietarilor de drept, adica poporului taranist. In urma cu cateva saptamani, personajul pomenit la inceputul acestor randuri cere acordul celor apropiati pentru a vinde o parte din istoria noastra. O primeste. Unul dintre cei prezenti, deputatul Irimescu, isi da seama de enormitate si isi retrage sprijinul, facand publica aceasta atitudine intr-o scrisoare care ne-a fost si noua adresata

Domnului Preşedinte al PNŢCD

Aurelian Pavelescu


Domnule preşedinte,

Ulterior şedinţei de BNC de ieri, 22 sept. 2010, am intrat în posesia unor date care atestă că informarea pe care aţi făcut-o dumneavoastră membrilor Biroului cu privire la vânzarea sediului istoric al PNŢCD din Bucureşti, strada Clemenceau nr. 9 a fost incorectă, cu posibilitatea ca prin această manevră să se poată produce o pagubă patrimoniului partidului.
În aceste condiţii, va anunţ că-mi retrag semnătura de pe împuternicirea ce vă era adresată pentru vinderea imobilului în discuţie şi pe care am semnat-o ieri, la încheierea şedinţei, aproximativ orele 15,30. Vă somez să aduceţi la cunoştinţa celorlalţi membrii ai biroului prezenta mea decizie.
Pe scurt poziţia mea este: NU SUNT DE ACORD CU VANZAREA IMOBILUI DIN STR: CLEMENCEAU NR. 9, BUCURESTI, ÎN CONDIŢIILE PE CARE NU LE-AŢI PREZENTAT IERI PENTRU CĂ DECIZIA NOASTRĂ A FOST INFLUENŢATĂ DE DEZINFORMAREA PE CARE NE-AŢI FĂCUT-O.



Mircea IRIMESCU, membru al BNC al PNŢCD



Intre timp, conducerea legitima a partidului reuseste sa blocheze tentativa de vanzare si astfel asediul uzurpatorilor asupra istoriei taraniste esueaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu