SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

miercuri, 5 august 2009

Sarbu: "Milut vrea sa ramana presedinte perpetuu"

Politica | 04 August 2009

La aproape un an de la izbucnirea scandalului in PNTCD, respectiv de la momentul in care o parte a partidului a organizat un congres extraordinar si l-a ales pe Radu Sarbu ca presedinte, taranistii nu dau nici un semn de reconciliere. "Milut nu vrea o accepte nici o solutie de compromise. Am facut si comisie si am negociat cu ai lui, dar, desi noi vrem sa impacam, el nu vrea nicicum. Milut vrea sa fie presedinte perpetuu. Mai mult, a convocat un congres pe 12 septembrie, unde nu vom merge pentru ca nu ne primeste", a declarat Radu Sarbu.

Acesta a mai spus ca declaratiile unor lideri taranisti, sustinatori ai lui Petre Milut, privind sustinerea principelui Radu Duda la alegerile prezidentiale, sunt hazardate. "Principele nu accepta sa se asocieze cu nici un partid politic. A fost la Timisoara, a discutat cu Ciuhandu (primarul Timisoarei - n. red.), dar nici vorba de asa ceva", a mai precizat Sarbu.

Liderul taranist a mai spus ca procesul dintre cele doua aripi, a sa si a lui Petre Milut, privind legitimitatea congresului din 24 august si validarea uneia dintre conduceri, nu are nicio sansa sa se termine pana la alegerile prezidentiale din toamna, ceea ce va impieta asupra scorului electoral obtinut de PNTCD.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu