SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

marți, 28 iulie 2009

Petiţie pentru revenirea PNŢCD la legalitate şi demnitate

Webmaster

1. Disputele legale şi extrajudiciare privind conducerea centrală a PNŢCD au produs pagube ireparabile imaginii şi fiinţei înseşi a PNŢCD ca partid creştin-democrat. O istorie de un secol şi câteva decenii cade pradă unor orgolii de o zi (24 august 2008). Singura structură statutar şi legal aleasă, inamovibilă (până la desemnarea unor noi membri ai aceleiaşi structuri de către un nou Congres) şi necontestată în instanţă, a rămas Juriul de Onoare Disciplină şi Arbitraj, acelaşi în faţa legii şi a celor două conduceri ale PNŢCD, acelaşi în faţa tuturor membrilor PNŢCD şi a lui Dumnezeu.

2. Situaţia PNŢCD la nivelul structurilor de partid este dezastruoasă, numeroase organizaţii locale justificându-şi numărul de membri prin cotizaţii plătite unor membrii fictivi de către membrii Birourilor de Conducere locale. Pe cale de consecinţă, toate raportările organizaţiilor judeţene privind numărul de membri – raportări în baza cărora se stabileşte numărul de delegaţi la Conferinţe Judeţene şi Congrese – sunt false, iar alegerile organizate în baza acestor raportări produc foruri de conducere nelegitime, nereprezentative, nestatutare şi ilegale.

http://www.pntcd-cluj.ro/


Un comentariu:

  1. Vă mulţumim pentru preluarea petiţiei. Îi informăm pe cei care doresc să semneze petiţia că o pot semna la adresa: http://www.pntcd-cluj.ro/petitie/petitie-pentru-revenirea-pntcd-la-legalitate-si-demnitate.

    RăspundețiȘtergere