SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

vineri, 12 iunie 2009

Milut somat sa plece



Fruntasul taranist Radu Sarbu, presedintele ales al PNTCD, il someaza, printr-o scrisoare deschisa, pe Marian Milut sa renunte la conducerea formatiunii, asa cum s-a decis la Congresul extraordinar din august 2008.

"Va somez sa acceptati vointa partidului, sa puneti capat imposturii, sa incetati sa uzurpati calitatea de presedinte, sa predati arhiva, documentele financiare, stampila partidului si sa eliberati sediul!", se arata in documentul citat, in finalul caruia Sarbu isi exprima convigerea ca Milut ar putea sa serveasca mai bine partidul ca simplu membru. Fruntasul taranist ii reproseaza lui Milut: "Ati reusit sa aruncati PNTCD in ridicol: un partid cu o cota electorala mai mica decat doua procente, dar cu doi presedinti; unul ales si unul care nu se lasa!". Radu Sarbu ii mai aminteste liderului PNTCD ca a refuzat sa primeasca sfaturi, replicand: "Astia vor sa faca politica pe banii mei!". Asa ati ajuns sa faceti dumneavoastra politica, pe banii dumneavoastra, dar pe obrazul PNTCD si spre rusinea noastra, a celor care credem in valorile, principiile, traditiile si viitorul acestui partid istoric", concluzioneaza Sarbu.

sursa : ZIUA

Un comentariu: