SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

duminică, 24 mai 2009

Bucuresti: Simpozion dedicat lui Corneliu Coposu























Corneliu Coposu, ZIUA Foto










Fosti prieteni, apropiati, colaboratori sau oameni care l-au admirat pe marele om politic Corneliu Coposu si-au amintit, sambata, de personalitatea acestuia, in cadrul simpozionului intitulat "Corneliu Coposu - presedintele moral al Romaniei", care a avut loc la Muzeul National de Istorie din Capitala, in contextul implinirii, la 20 mai, a 95 de ani de la nasterea Seniorului, transmite Agerpres. "Este bine sa ne amintim impreuna de Corneliu Coposu, care, in urma cu cateva zile, ar fi implinit 95 de ani. Mesajul sau ramane, in esenta, acela potrivit caruia trebuie sa dam credit tinerei generatii, care ne poate conduce spre o viata mai buna si mai plina de moralitate", a afirmat Rodica Coposu, sora marelui om politic, presedintele Fundatiei Coposu. Timp de o luna au avut loc mai multe evenimente reunite sub genericul "Coposu 95", printre care simpozioane, prezentarea cartii "Juniorii Seniorului" de Calin Tudor Zarojan si un mini-concurs la care au participat reprezentanti ai mai multor licee din Bucuresti.

"Seniorul a fost mare pentru ca el insusi s-a dat deoparte in fata propriilor lui idei, iar aceste idei, daca avem norocul sa le dam mai departe generatiei tinere, inseamna ca ceea ce si-a dorit el s-a implinit", a declarat Cristian Fulger, vicepresedintele Fundatiei Coposu. Cu prilejul simpozionului de la Muzeul National de Istorie a Romaniei, a fost lansat volumul intitulat "Corneliu Coposu - un stoic contemporan", de Dorin Ivan, corespondent al Agerpres.

sursa : ZIUA

Un comentariu:

  1. Vad ca e "no comment", deocamdata.
    Din pacate OM s-a desfiintat prin grija unor derbedei, asa ca nu prea mai exista instanta morala in PNTCD.
    Un "CONGRES " a mai fost, nu a schimbat cu nimic situatia.

    Probabil ca se cere alt partid crestin democrat, deocamdata nu mai e decat UDMR.

    RăspundețiȘtergere