SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

vineri, 17 aprilie 2009

Marian Petre Milut si Aurelian Pavelescu ,agentii "crestin-democrati"


Marian Petre Milut este cunoscut in cercuri restranse ca un "apropiat" de nadejde al serviciilor secrete ceausiste , in special la IIRUC unde majoritatea colegilor il suspectau pe buna dreptate de relatii nefiresti cu securitatea comunista.Trimis in Germania la "specializare" in 1986 , unde avea misiunea sa culeaga informatii de "valoare" de la firma Siemens-Robotron.Colonelul Curcaneanu(ofiter superior in rezerva al serviciilor de securitate ,a recunoscut intr-o discutie referitoare la activitatea sa in cadrul IIRUC Bucuresti, despre buna colaborare pe care a avut-o cu Marian Petre Milut.Ca o mentiune speciala , CNSAS nu are acces la dosarele ofiterilor sub acoperire ACTIVI. Dupa 1990 Milut isi incepe activitatea de afaceri fiind racordat direct la oamenii puterii pedeseritse alaturi de care a ramas pina in prezent.El controleaza alaturi de fostul ministru de interne PSD ist, Doru Ioan Taracila, toate afacerile din judetul Calarasi.Sotia lui Taracila, Rica, asigura asistenta juridica firmelor Prefab si Romerica unde Milut este partener cu sotul acesteia.
Aurelian Pavelescu un avocat facut la "fara frecventa" , a fost infiltrat de SRI(Virgil Magureanu) in "Noua Dreapta" unde a fost deconspirat in timp util si exclus.A patruns in PSD si apoi in PD pentru a fi cat mai aproape de structurile de putere.A fost "executat" si s-a retras in PIN alaturi de alt individ suspectat de legaturi stranse cu fostele servicii KGB rebotezate FSB, Cosmin Gusa. Tensiunile intre cei doi l-au transferat pe Pavelescu in ograda PNTCD.Cu sprijinul direct al "strategului" Remus Opris(trecut ulterior in barca PDL -Traian Basescu) si al actualului presedinte ,Marian Milut. Aurelian Pavelescu ajunge prim vicepresedinte national in PNTCD , odata cu accesarea puterii executive incepe tolerat si sprijinit de Milut epurarea PNTCD de taranisti cu pedigree , inlocuindu-i cu personaje dubioase a caror apartenenta indica tot serviciile secrete.Surse interne PNTCD declara ca la congresul din 21 ianuarie 2007 , "influnetele" lui Marian Milut ar fi facut presiuni si chiar au santajat conducerea de atunci a partidului pentru a le putea asigura obtinerea parghiilor de conducere in PNTCD, aceleasi surse mentioneaza si certifica posibilitatea infestarii si fraudarii rezulatatului votului de atunci cand Milut a castigat cu o majoritate de cca 540 de voturi.
Cine si-a dorit dintodeauna distrugerea singurului partid anticomunist care a dat cele mai multe jertfe umane pentru Romania?
Conlcuziile raman la libera apreciere.Un congres extraordinar este ultima sansa de recuperare a PNTCD din ghearele agentilor serviciilor secrete si repunerea lui pe linia de plutire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu