SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

luni, 23 martie 2009

MESAJUL UNUI ŢĂRĂNIST CĂTRE LIBERALI LA CONGRES

martie 2009 by Roxana Iordache

06022009-009

Din mesajele ţărănistului Virgil Ilie, fermier, crescător de cai, fost prefect PNŢCD de Ialomiţa şi prieten al liberalilor, către Congresul PNL:

“Cum am mai spus-o, chiar dacă simpatiile mele se află printre apropiaţii domnilor Antonescu şi mai ales, Orban, nu pot sa trec peste faptul că liberalii greşesc amarnic dacă acum vor purcede la înlăturarea lui Tăriceanu din fruntea partidului”.

“Am precizat din capul locului că simpatizez pe domnul Antonescu, îl şi cunosc personal, dar rămân la convingerea că schimbarea din funcţie a unui brand rodat şi cu reputaţie precum domnul Tăriceanu din fruntea PNL este o mare prostie“.

“Situaţia în care se află PNL-ul acum necesită unitate de vederi şi lipsa oricărei lupte interne pentru putere. Liberalii trebuie să-şi unească eforturile pentru a putea face faţă presiunilor imense la care or sa fie supuşi de Ba’secu şi ai săi pedelici.

Liberalii au avantajul unui brand rodat şi victorios în lupta cu Bă’secu, brand care se cheamă Tăriceanu şi nu Antonescu“.

“Apoi, Tăriceanu mai are avantajul unui al doilea brand. Pe vremea lui s-a trait cel mai bine de la revuluţie încoace. Păi, lucruşorul ăsta nu-i deloc de neluat în seamă cu strângerea de gât a curelei care, iată, începe să-şi facă apariţia tot mai pregnant. Tre’ să fii rău dus cu pluta pentru a da cu piciorul la aşa avantaj…

Şi apoi, mă repet, de ce se bucură asa pedeii, deontologii cotrocenişti şi pupicuriştii Excelenţei Sale de înlăturarea lui Tăriceanu? Cum spuneam, chestia asta ultimă şi ar fi suficientă ca să le spună liberalilor cât de proastă este varianta înlaturării lui Tăriceanu.

Şi în final daţi-mi voie să întreb şi io ca prostul …
Care armie-şi schimbă generalul comandant în plină luptă, mai ales când acest general comandant a şi dus-o la victorie ?!
De ce să-l schimbe pe Tăriceanu, pentru că nu-i place lui Ba’secu ăsta de dânsul ?!”

“Păi ce, puţin lucru e să te chinui 5 ani să-l pui pe făraş pe Tăriceanu, să nu ai somn, să-l visezi noaptea pe duşman şi când să-ţi iei gândul să vină chiar nătăraii lui de liberali şi să ţi-l puie pe tava, pardon, făraş, făr’ ca tu să faci frun efort ?!

“Astfel calea spre neant a partidului liberalilor este deschisă şi să nu ne prindă mirarea dacă acesta o sa ia calea ţăraniştilor”.

Pe Bă’secu îl poate bate criza şi propriul guvern. Or, în acest caz Tăriceanu trebuie folosit acum, în acest an, ca să-l disloce pe Ba’secu.

Curând, oamenii o sa-şi aducă aminte că au trăit al dracului de bine, în raport cu ce o să fie, taman sub … sub Tăriceanu şi nu sub Crin, n’aşa ?

Plus de asta, Călin i-a mai tras-o lui Traian.
Deci, dacă e să o ia pe coajă, nu de la Crin o poate lua”.


FRAŢILOR !

NU FACEŢI CE AU FĂCUT ŢĂRĂNIŞTII, CA SĂ NU PĂŢIŢI CE AU PĂŢIT ŢĂRĂNIŞTII !

DUMNEZEU SĂ VĂ AJUTE ŞI SĂ VĂ LUMINEZE CALEA !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu