SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

vineri, 24 aprilie 2009

Mesajul unui Rege



-- Regele Mihai a sustinut ca are toata increderea ca Principele Radu "va putea sa poarte aceasta responsabilitate importanta si acest ideal inalt" de a candida la Presedintia Romaniei.

























Majestatea Sa a aratat ieri, intr-o declaratie facuta la Palatul Elisabeta, ca prin prezenta in alegerile democratice pentru institutia sefului statului, Familia Regala incearca sa uneasca si sa insanatoseasca Romania de astazi. "Vrem sa aratam cum trebuie slujit un popor adevarat", a subliniat Regele. In opinia Sa, prezenta unui membru al Familiei Regale in cursa prezidentiala nu este un lucru obisnuit pentru un membru al Casei Regale. "Dar viata ne-a pus in fata multor situatii neobisnuite, pe care am reusit sa le trecem cu bine", a explicat Majestatea Sa, marturisind ca a chibzuit indelung, in ultimii ani, la propunerile ce vizau implicarea Familiei Regale in mersul statal al Romaniei. "Au fost idei ale intelectualilor, ale oamenilor politici sau ale tinerilor. Am facut mereu bine tarii noastre, nu am fortat niciodata lucrurile si nu am profitat personal de intorsaturile istoriei recente. Actul potrivit pentru tara vine la momentul potrivit. Cred ca acest moment a venit", a afirmat Regele Mihai. Majestatea Sa si-a indreptat discursul catre romani, pe care i-a chemat sa sprijine acest pas important pentru Romania. "Tara are nevoie sa fiti uniti si generosi, solidari si responsabili", a sustinut Regele, apreciind ca Romania trece prin momente grele. "Nu ne putem juca de-a statul, punand la incercare destinul unui popor", a mai spus Regele Mihai I al Romaniei, amintind ca Familia Regala a trait o jumatate de secol de exil si inca zece ani de ingradiri in propria tara. "In acest an, sa dam impreuna speranta Romaniei", a adaugat Regele, incheind "Asa sa ne ajute Dumnezeu".

sursa : ZIUA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu