SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

marți, 27 noiembrie 2012

Tinerii taranisti,comemorare si simpozion la Ramnicu Sarat


Prin efortul domnului Mircea Muresanu in perioada 16-18 noiembrie s-a desfasurat la Ramnicul Sarat o intalnire a tinerilor taranisti pentru a comemora  martirii partidului si pentru a participa la seminarul intitulat "Politica si administratia locala".Au participat tineri din organizatiile de tineret ale PNTCD din Bucuresti,Iasi,Salaj,Caras Severin,Hunedoara,Constanta,Buzau,Satu Mare etc.
Au sustinut prezentari:
-Claudiu Degeratu,cercetator stiintific la Institutul National pentru Studiul Totalitarismului,Academia Romana,profesor asociat la Facultatea de Sociologie si Asistenta sociala-Universitatea Bucuresti
-Barbu Pitigoi-Senior PNTCD ,fost deputat PNTCD in Parlamentul Romaniei
-Prof.Elena Nastasoiu care a facut o prezentare audio-video a unui interviu document cu Ion Diaconescu
-Prof.Mircea Chira,expert in comunicare
A participat deasemeni  Dorin Hein fost consilier judetean PNTCD Timis,care a citit mesajul presedintelui CNC PNTCD Gheorghe Ciuhandu adresat tinerilor taranisti participanti la Ramnicu Sarat.
Tinerii au depus coroane la troita ridicata in memoria lui Ion Mihalache,la Monumentul eroilor si la Crucea din curtea inchisorii unde s-a pastrat un moment de reculegere si s-a oficiat de un preot o slujba religioasa.
La sfarsitul dezbateriilor a fost elaborata o strategie viitoare de integrare activa a tinerilor taranisti crestin democrati in viata politica a Romaniei.

20.11.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu