SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

luni, 7 martie 2011

Dragi colegi,

am participat la intalnirea zonala organizata sambata 05.03.2011 la Alba Iulia din dorinta sincera de a afla care este situatia partidului in acest moment.

Intalnirea nu a fost secreta, asa cum se vehiculeaza pe forum, dar in ceea ce priveste participantii am lasat pe colegii de la Alba sa faca public, daca doresc, numele participantilor.si temele abordate.

In ceea ce ma priveste, dupa ce "ultimatumul" transmis de catre hunedoreni, tuturor celor care se revendica lideri ai PNTCD, pentru a realiza unificarea a fost tratat cu indiferenta, constat ca NICIUNUL dintre ei nu a facut nici macar un pas spre a realiza unificarea PNTCD,chiar daca toti au declarat la Sighet ca doresc acest lucru!

Referitor la intalnirea de la Alba Iulia, aceasta a fost interesanta, iar concluzia la care am ajuns eu este aceea ca sunt atat de mari orgoliile personale, incat unificarea reala devine aproape imposibila intr-o perioada rezonabila de timp!

Exista orgolii mari, sau poate "sarcini de serviciu", atat la nivelul liderilor nationali, cat si la nivelul membrilor birourilor nationale de conducere, dar, lucrul cel mai trist, care face aproape imposibila unificarea noastra este orgoliul unor "lideri" din teritoriu, care incearca sa demonstreze ca ei sunt mai buni decat altii si nu concep nicio cale de impacare !

Fratilor, sa ne intelegem! Nimeni nu e mai bun sau mai rau decat ceilalti! Lasati orgoliile deoparte si demonstrati ca sunteti in stare sa ma contraziceti prin FAPTE !

In concluzie, pe noi sa contati doar cand sunteti hotarati sa faceti unificarea, pentru ca nu vom participa la nicio coterie damboviteana, la nicio cacialma si nici la jocul la mai multe capete, lucruri cu care, din pacate, va indeletniciti de prea multa vreme! Si rabdarea noastra are limitele ei!

Emil Danci - presedinte PNTCD Hunedoara ( nu presedinte aripa nu stiu care!)

PS Sa nu uitati ca PNTCD este unul singur si nu este al unuia sau al altuia, care vremelnic se declara " lider"!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu