SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

vineri, 18 februarie 2011

DESPRE O INIȚIATIVĂ

”MONARHIA SALVEAZĂ ROMÂNIA” erau vorbele bătrânilor și tinerilor în 1989. Ele nu s-au realizat deoarece puterea a fost acaparată de forțele comuniste cu față umană prin asasinarea a peste 1000 de cetățeni români, în majoritate tineri.

Inițierea de către PNȚCD a unui referendum, pentru revenirea la MONARHIA Constituțională și REGAT, în situația politică actuală, nu are sorți de izbândă și nu este soluția corectă.

Mai întâi PNȚCD trebuie să cucerească puterea politică, să alcătuiască un parlament reprezentativ, cu patrioți veritabili și lipsit de indivizi cu mentalitate bolșevică.

A declanșa un referendum fără ca în prealabil populația să fie corect informată, despre diferența dintre Monarhie și Republică, dăm dovadă de o slabă cunoaștere a strategiei politice și a forțelor ce se opun revenirii la normalitate.

Majestatea Sa Regele Mihai I, a fost forțat de o putere străină (ocupantă) să abdice și să părăsească țara. Aveam obligația morală și patriotică să-l ducem la palat, atunci când in oraș erau 1.200.000 de oameni. Dar s-a spus chiar de către cei din conducerea PNȚCD că : ” nu e momentul, nu suntem pregătiți”. Istoria a oferit o ocazie și noi nu am folosit-o, deci suntem vinovați. După 20 ani avem o Românie jefuită, o populație sărăcită și o perspectivă sumbră.

Majestatea Sa Regele Mihai I, trebuie repus pe tron prin voința parlamentului, prin repunerea în vigoare a Constituției din 1923 (nu prin referendum).

Vă solicităm să reanalizați propunerea pentru referendum și eventual să consultați CASA REGALĂ A ROMÂNIEI și chiar pe Majestatea Sa Regele Mihai I.

Conducerea Asociației ”Regele Mihai I”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu