SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

miercuri, 12 decembrie 2012

Videanu recunoaște că PNȚCD și Forța Civică nu au adus nimic în ARD

Adriean Videanu, a declarat, marți, în cadrul emisiunii “Sub semnul întrebării” că PNȚCD și Forța Civică nu au contribuit cu nimic și nu au adus nimic nou pentru Alianța România Dreaptă.
”În marea lor parte oamenii vechi din PDL au susținut PDL și portocaliul, să mergem la alegeri cu portocaliul în frunte. PNȚCD și Forța Civică n-au adus nimic în ARD”, a apreciat Videanu.
 Acesta a mai spus că rezultatul obținut la alegerile parlamentare va fi discutat în interiorul partidului, mai ales din moment ce toate analizele interne plasau ARD în jur de 22%.
 ”Toate analizele noastre nu ne dădeau sub 22%. Neimplicarea multora dintre reprezentanții noștri au determinat acest scor. La PDL nu s-a adăugat nimic”, a încheiat Adriean Videanu.


Victor CIORBEA a castigat la Bucuresti cu 68,56% si are unul din primele 10 rezultate din tara! Impostorii lui Pavelescu nu au acces in Parlament! Niciunul.

Serban Anghel
Ca sa stie toata lumea: doi indivizi au intrat in Parlament pe listele PNTCD insa... Todirascu este de la Noua Republica iar Mihaila este un fost aghiotant al elenei udrea de la Ministerul Turismului. Nici unul nu este taranist si cel mai probabil vor pleca cat de curand la formatiuni politice unde exista un os de ros.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu