SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

luni, 13 iunie 2011



PNTCD s-ar putea reunifica la 18 iunie sub conducerea lui Victor Ciorbea

12 iun. 2011 | 17:36
Partidul Naţional Ţărănesc Creştin-Democrat (PNŢCD) a lansat un apel către membrii formațiunii să participe la congresul din 18 iunie, care urmăreşte reunificarea partidului, sub conducerea fostului premier Victor Ciorbea.
”Cele mai mari şanse de a coagula şi relansa PNŢCD-ul în lupta politică le are Victor Ciorbea, care a manifestat cea mai mare dorinţă de compromis în vederea reunificării partidului şi se bucură de majoritatea adeziunilor organizaţiilor şi membrilor noştri”, a declarat preşedintele de onoare al partidului ţărănist, Ion Diaconescu. ”Partidul nostru se află într-un mare impas: dezbinat, fără o conducere politică legitmă şi legală, este în imposibilitatea de a realiza o acţiune electorală normală şi eficientă”, a adăugat preşedintele de onoare al PNŢCD. De asemenea, preşedintele Comitetului Naţional de Conducere (CNC) al partidului, Gheorghe Ciuhandu, a landat un apel către toţi membrii partidului să participe la congresul din 18 iunie şi să-l sprijine pe Victor Ciorbea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu