SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

vineri, 24 octombrie 2008



Regele Mihai implineste sambata 87 de ani. Ziua sa de nastere este si cea a Armatei Romane. Si nu a fost aleasa intamplatotr aceasta din urma. Eliberarea Transilvaniei a fost facuta in 1944 tocmai pentru a sarbatori ziua de nastere a Suveranului. De ziua Regelui, Familia Regala pregateste nu o sarbatoare publica, ci un concert in urma caruia sa se stranga fonduri pentru tinerii artisti. Fundatia Principesa Margareta a Romaniei va fi beneficiara unui recital de pian extraordinar oferit cu generozitate de maestrul Dan Grigore, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati pianisti romani contemporani. Recitalul va avea loc sambata 25 octombrie, ora 18.00 la Ateneul Roman, in prezenta Familiei Regale a Romaniei iar fondurile stranse din sponsorizari si din vanzarea de bilete vor sprijini proiectul "Tinere Talente", dedicat tinerilor artisti talentati ce provin din familii cu resurse financiare modeste. Prin intermediul acestui program, Fundatia va sustine cauza tinerilor artisti oferind zece burse de studiu si finantand zece proiecte artistice de exceptie din domeniile: muzics, arte plastice, teatru si film. Fundatia va facilita colaborarea tinerilor cu artisti consacrati prin organizarea de ateliere in care acestia sa interactioneze.
Sponsorul principal este compania Class Living condusa de Camelia Sucu. Locurile au preturi cuprinse intre 200 si 350 RON

Publicat de badin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu